Kdo je Petbe a její vášeň

Petbe o sobě píše:

 

Svou první knížku jsem ušila, když bylo prvorozenému rok.

Vždy jsem ráda tvořila, ale s dítětem jsem na to neměla čas. Šití mi vrátilo elán, přineslo svěží vítr do jednotvárných dní mamky na mateřské. Svou první knížku, jsem vyrobila jako dárek k synovým prvním narozeninám.

Můj maličký měl z knížky radost a já na sebe byla pyšná, pokaždé když si s ní hrál, měla jsem úžasný pocit uspokojení. Každý, kdo naši knížku viděl nemohl uvěřit, že jsem ji nekoupila, ale ušila sama.

Zjistila jsem, že dobrá máma může (a měla by) myslet na sebe. Že může dělat to, co ji baví a tím si odpočinout a načerpat energii do další péče o rodinu.

 

V roce 2021 jsem založila projekt Petbe a vedla svůj první online kurz, s cílem pomoct každé tvůrčí ženě, která by chtěla začít s šitím knížek, ale neví kde. Nebo o sobě dokonce pochybuje ve smyslu, zda to zvládne. Aby se mohla bez obav ponořit do tvorby a to i přes to, že třeba nikdy nešila, nebo už dlouho nešila.

Od té doby jsme první stránkou nebo i celou knížkou udělaly radost víc než 4.000 dětem. Kurzy provází nejen samotnou výrobou knížky krok za krokem, ale poskytují i online prostor, kde se můžeme potkávat (i když neodejdeme z domu od dětí), tvořit, smát se a prostě si odpočinout po náročném rodičovském dni.

 

UŠÍT SI KNÍŽKU JE LEHČÍ, NEŽ SE MŮŽE ZDÁT! 

Chcete si ušít svou vlastní quiet book? Pak začněte právě teď a tady.

Připojte se do minikurzu a já vás provedu výrobou vaší první stránky.

Vyzkoušíte si, že vás tohle šití baví. Zorientujete se v materiálech a naučíte se základní techniky šití knížky.

Hotovou stránku pak ukážete dítku a přesvědčíte se, že ho zaujme, než se vrhnete na celou knížku.

Minikurz je pro vás zdarma, je potřeba se do něj registrovat na tomto odkaze https://petbe.cz/quiet-book-pro-zacatecniky-minikurz-s-navody-o1/  a pak jen počkat na jeho start 6. 9. 2024.

 

Těším se na potkání a na vaše kouzelné stránky quiet book, Peťa. 

 

Foto: zdroj Petbe - https://petbe.cz/